Dezvolta intr-un mod feminin inteligenta corporala si favorizeaza activarea resurselor latente

In viziunea Taiyin sanatatea feminina inseamna in primul rand un sistem hormonal care sa functioneze la parametrii optimi!

Conform Medicinii Traditionale Chineze o buna circulatie a esentei vitale la nivelul meridianelor asigura hranirea si functionarea optima a tututuror organelor implicate in echilibrul hormonal. De aceea, o parte esentiala a sanatatii feminine este sustinuta de exersarea Yoga Taoista.

Yoga Taoista consta in exercitii de intindere blanda a corpului in care se folosesc principiile vechiului qigong taoist de deschidere a meridianelor.

Inscrie-te online

Cursurile se vor desfasura ONLINE pe o perioada nedeterminata, in functie de evolutia situatiei.

  • daca doresti sa participi trimite un e-mail la academy@artasia.ro
  • in fiecare saptamana, pentru fiecare lectie veti primi acces la filmarea cu exersarea respectiva, care va ramane online timp de o saptamana pana la urmatoarea lectie
  • dupa vizionare si exersare asteptam intrebarile ce apar pe grupurile de whatsapp, pe care le vom forma zilele acestea; la lectia urmatoare veti primi raspunsurile
  • in plus, veti primi bonus o lectie teoretica pentru fiecare curs (ne vom organiza in functie de cursuri si nivele); aceasta lectie va fi live, astfel incat sa puteti pune intrebari; aceasta va avea loc in saptamana 23 – 28 martie (va vom anunta exact zilele si orele la sfarsitul saptamanii viitoare)

 Yoga Taoista si Sanatate Feminina

*click aici pentru programa cursului in perioada octombrie 2019 – iunie 2020

Vom studia: Formele intoarcerii la copilarie

Program: miercuri 18:30 – 19:30

Perioada: 19 februarie – 25 martie 2020

Locatia: Strada 13 Decembrie, nr. 109 B, et. 1, Brasov (dupa ora 18:00 intrarea se face prin spatele cladirii, urmariti afisul indicativ)

Sedinta

lei40

Abonament 19 februarie - 25 martie 2020 (6 sedinte)

lei180
Modalitati de plata

Vom studia: Cele cinci miscari stravechi

Program: joi, 19:00 – 20:00

Perioada: 20 februarie – 26 martie 2020

Locatie: Strada 13 Decembrie, nr. 109 B, et. 1 (dupa ora 18:00 intrarea se face prin spatele cladirii, urmariti afisul indicativ), Brasov

Sedinta

lei40

Abonament 20 februarie - 26 martie 2020 (6 sedinte)

lei180
Modalitati de plata