Cursuri online la ARTASIA

Exersezi acasa ca si cum ai fi la sala.

Primesti o lectie pe saptamana ce contine atat predarea unor miscari noi cat si aprofundarea celor deja invatate. Aceasta ramane disponibila timp de 3 saptamani pentru a exersa ori de cate ori doresti in aceasta perioada.

Pastram interactiunea trainer – cursant; pui intrebari si primesti raspunsurile noastre pe grupul whatsapp; in plus beneficiezi si de experienta si intrebarile celorlalti cursanti.

Alege cursul care ti se potriveste!

Tai Chi Incepatori

La cursul online Tai Chi iti exersezi corpul si mintea in multe feluri. Astfel articulatiile rigide devin mobile, posturile dificile se realizeaza cu usurinta, mintea dobandeste claritate si putere de concentrare.

Poti incepe practica Tai Chi indiferent de experienta pe care o ai in miscare! 

Vei descoperi cat de corecta iti este postura, cat de mobile iti sunt articulatiile, cat de bine iti percepi corpul in miscare…precum si multe alte beneficii ale practicii Tai Chi.

Incepe cu primele 4 lectii!

Abonament 4 lectii ONLINE (1h / lectie)

150 lei
  • *54 lectii disponibile pentru secventa completa – 40 lectii de 1 h si 14 lectii de 1,5 h
  • Abonament 4 lectii online (1,5h /l ectie) – 225 lei

DAOYIN – QIGONG 

La cursul  Daoyin – Qigong exersezi cu blandete corpul si descoperi  secretele Medicinii Traditionale Chineze referitoare la imbunatatirea starii de sanatate a principalelor organe interne.

Alege modulul pe care doresti sa il exersezi: secventa pentru sanatatea Plamanilor (incepand cu 10 dec), secventa pentru sanatatea Stomacului, secventa pentru sanatatea Inimii, secventa pentru sanatatea Rinichilor, secventa pentru prevenirea diabetului.

Abonament 8 lectii (1h / lectie)

280 lei

YOGA TAOISTA 

La cursul online Yoga Taoista faci un prim pas catre a avea articulatii sanatoase, suplete in miscare si relaxare.

Vom exersa principalele articulatii ale corpului: umerii, zona cervica, zona lombara, intreaga coloana vertebrala si zona soldurilor.

Foloseste timpul in favoarea ta. Exerseaza Yoga Taoista si si observa-ti corpul cum se transforma cu fiecare saptamana de practica!

Abonament 4 lectii online (1h / lectie)

140 lei
  • 16 lectii disponibile pentru nivelul incepator

 TAIYIN 

La cursul Taiyin experimentezi un program feminin de flexibilizare a articulatiilor, intarire a oaselor si control al echilibrului hormonal. Acest program de practica si teorie se bazeaza pe invatatura taoista despre tipologiile si arhetipurile feminine.

In plus, ne vom bucura si de cateva miscari de dans asiatic. Astfel, tinuta si mersul se corecteaza, limbajul corporal devine mai feminin, gesturile mai elegante!

Abonament 4 lectii (1,5h / lectie)

200 lei
2020-11-19T10:53:18+00:00
Go to Top