TAI CHI – curs online2020-04-03T08:33:56+00:00

CURS ONLINE – TAI CHI INCEPATORI

Fa “pasul Tai Chi” pentru prima data… poate fi pasul vietii tale!

Incepand cu data de 19 martie 2020  te poti inscrie la noul curs online – TAI CHI pentru Incepatori. Timp de 12 lectii iti propunem sa inveti primele miscari de baza.

Tai Chi-ul iti exerseaza corpul si mintea in munte feluri astfel incat articulatiile rigide devin mobile, posturile dificile se realizeaza cu usurinta, mintea dobandeste claritate si putere de concentrare.

Poti incepe practica Tai Chi indiferent de experienta pe care o ai in miscare! Vei exersa in ritmul tau ori de cate ori doresti, vei putea observa toate detaliile formelor.

Ne puteti trimite intrebarile, sugestiile si comentariile voastre cu privire la acest curs prin e-mail la artasia@artasia.ro; in lectiile urmatoare veti primi raspunsurile noastre.

Cursul a inceput cu o lectie bonus live pe pagina noastra de facebook, iar prima lectie online va fi disponibila incepand cu data de 26 martie.

Inscrie-te online

Cum procedezi?

  • te inscrii online si ne trimiti confirmarea platii la academy@artasia.ro
  • iti faci un cont pe site-ul/aplicatia Vimeo si ne trimiti numele contului (nu este nevoie sa fie un cont platit; optiunea de baza, gratuita va da posibilitatea sa vizionati lectiile online)
  • vei primi acces la lectiile online una cate una (ai acces la fiecare lectie timp de o saptamana)
  • fiecare lectie va cuprinde atat exersare practica cat si explicatii teoretice

Sedinta

lei40

Abonament 6 lectii

lei210

Abonament 12 lectii

lei400
Modalitati de plata