Yoga Taoista  – o cale catre suplete si naturalete!

Yoga Taoista consta in exercitii de intindere blanda a corpului in care se folosesc principiile vechiului qigong taoist de deschidere a meridianelor, eliminare a blocajelor energetice si curgere libera a energiei vitale (Qi).

Cursurile se vor desfasura ONLINE pe o perioada nedeterminata, in functie de evolutia situatiei.

  • daca doresti sa participi trimite un e-mail la academy@artasia.ro
  • in fiecare saptamana, pentru fiecare lectie veti primi acces la filmarea cu exersarea respectiva, care va ramane online timp de o saptamana pana la urmatoarea lectie
  • dupa vizionare si exersare asteptam intrebarile ce apar pe grupurile de whatsapp, pe care le vom forma zilele acestea; la lectia urmatoare veti primi raspunsurile
  • in plus, veti primi bonus o lectie teoretica pentru fiecare curs (ne vom organiza in functie de cursuri si nivele); aceasta lectie va fi live, astfel incat sa puteti pune intrebari; aceasta va avea loc in saptamana 23 – 28 martie (va vom anunta exact zilele si orele la sfarsitul saptamanii viitoare)
Inscrie-te online

Sedinta

lei40

Abonament 4 sedinte

lei140
Modalitati de plata

Cursurile au loc la sediul Artasia din Str. Verzisori, nr. 17, et. 1 (zona Tineretului – Timpuri Noi), Bucuresti

Cel mai usor mod de a ajunge la noi (dar nu singurul :)) – iei metroul pana la statia Timpuri Noi (iesirea Gh. Sincai), mergi pe Splaiul Unirii catre Piata Unirii 2-3 minute pana cand ajungi la str. Tabacarilor. Urmeaza cursul strazii Tabacarilor si la intersectia cu Str. Verzisori mergi catre stanga. Vila in care ne aflam este pe partea dreapta (langa Autototal).

Imagini de la cursurile Yoga Taoista