Autoarea, Carmen Alona Shuilian, doreste sa isi impartaseasca experienta personala despre cautarea intelepciunii intr-un mod specific feminin.

“Am scris aceasta carte din experienta mea, pentru a inspira acele femei, care se regasesc într-o asemenea viziune, dar si pentru a atrage atentia asupra unor trasaturi specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Si cred ca ar fi bine sa le recuperam…”

Cartea se adreseaza oricarei femei care doreste sa cunoasca mai multe despre specificul feminin cuprins in puterea intelepciunii sale, a naturaletii,  a sexualitatii si emotionalitatii, a spiritului matern, a construirii unei relatii de cuplu armonioase, etc.

Unul dintre cele mai importante aspecte descrise in aceasta carte se refera la perioadele de varsta pe care le traverseaza orice femeie in viata ei. Este vorba despre copilarie, tinerete si maturitate, aflate in legatura cu anumite calitati feminine, repsectiv: naturaletea, inflorirea si intelepciunea.  Taiyin ofera o noua perspectiva asupra acestor etape, aceea de activare a resurselor prin care femeia sa isi regaseasca starea specifica acelei varste.

Pentru ca femeia sa realizeze practic acest lucru este nevoie sa se cunoasca cat mai bine. Odata cu capitolul despre tipologiile si arhetipurile feminine ea poate parcurge deja primele etape in acest sens.

Unul dintre cele mai implinitoare aspecte ale vietii oricarei femei este construirea unei relatii de cuplu armonioase. Din paginile acestei carti puteti afla criteriile esentiale ale compatibilitatii si evolutiei relatiei barbat-femeie.

De asemenea se vorbeste despre sanatatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerarii si mentinerii tineretii pe baza activarii resurselor interne. Este vorba despre Nudan sau alchimia interna feminina.

DETALII: 

Autor: Carmen Alona Shuilian

Editura: Artasia

An aparitie: 2012

Nr. pagini: 306

Pret: 40 lei

Comenzi: tel. 0737.028.570