Dragii nostri cursanti,

Dorim sa va simiti in siguranta si sa beneficiati in mod real de efectele practicii. De aceea ne-am pregatit pentru buna desfasurare a cursurilor conform noilor reglementari in vigoare.

Veti avea la dispozitie covorase dezinfectante si solutii dezinfectante pentru maini, personal de curatenie prezent pe parcursul cursurilor, respectarea distantarii necesare.

Cursurile se desfasora cu un numar limitat de persoane, doar in sala mare, astfel incat fiecare participant sa aiba minim  10 mp disponibili.

In vestiar se pot afla in acelasi timp maxim 2 persoane (respectand distanta de 4mp/persoana). Daca este posibil va recomandam sa veniti la curs deja echipati.

Dupa ce v-ati echipat veti intra in sala si va veti aseza in locurile marcate pentru fiecare participant.

La intrarea in sediu este necesara masurarea temperaturii fiecarui participant. Daca temperatura depaseste 37.3 grade sau daca se constata alte simptome de infec?ie respiratorie nu veti putea participa la curs .

Este necesara dezinfectarea mainilor la intrarea in sediul Artasia si ori de cate ori este necesar pe perioada in care va aflati la curs (produse de dezinfectare sunt disponibile la intrarea in sediu Artasia, in grupurile sanitare si in vestiare).

In spatiile comune – receptie, hol, vestiar este obligatorie purtarea mastii. In sala, in timpul exersarii este optionala.

Va fi asigurata o pauza de 30 minute intre cursuri pentru dezinfectare si curatenie.

Noile reglementari nu ne mai permit oferirea de apa cursantilor, va rugam sa va aduceti propria sticla cu apa.

Cursurile pot fi platite doar online sau prin trasnfer bancar.

Pentru cursul Yoga Taoista saltelutele sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare. Ca o masura sporita de precautie puteti aduce propria salteluta de exersare sau daca folositi saltelutele de la sala sa aduceti un prosop de o dimensiune similara saltelutei.

Participarea la curs se realizeaza numai pe baza de programare: la receptie, e-mail: academy@artasia.ro sau sms: 0720722153.

Recuperarea sedintelor se poate face doar la cursurile online. Veti primi lectia din saptamana in care ati lipsit. Atentie! Lectia va fi disponibila timp de o saptamana.

Nu se va permite accesul si se va recomanda izolarea la domiciliu în cazul în care persoana a venit în contact cu un caz suspect sau confirmat de infectie cu virusul SARS COV-2.