Totul face parte dintr-o calatorie… pe care am inceput-o cu kilometrii parcursi singura, pe jos, si apoi cu Yoga Taoista.

Si pentru ca pregatirea pentru Drum este ea insasi parte din Drum, am devenit din ce in ce mai constienta ca ceea ce fac nu este intamplator si imi serveste spre autocunoastere si dezvoltare fizica si spirituala.

Asa am intalnit Taiyin, asa am intalnit Artasia!

Mi-am depasit multe limite prin practica Yoga Taoista si Taiyin. Am regasit o parte din mine ascunsa, pusa deoparte, am inteles „de ce”-ul unor simtiri si intamplari, am inceput sa vad lumea altfel, prin mine. Totul incepe, trece si se reflecta prin mine. Este nevoie de mult echilibru, autocontrol, de o mare capacitate de concentrare pentru atingerea idealurilor; Taiyin ajuta prin practica fizica la dezvoltarea acestor capacitati latente in fiecare din noi, am simtit asta din plin.

Corpul nostru este un sistem inteligent, care se aliniaza inimii si mintii. Trebuie respectat, iubit, ascultat. Are un ritm propriu. Daca il fortam, doare. Daca ii dam mancarea nepotrivita, el ne va spune. Daca mintea noastra il intoxica, ne va anunta. Corpul fizic este un feedback permanent si puternic, care iti comunica daca ceea ce faci si gandesti este potrivit pentru tine.

Se spune ca primim doar ce avem nevoie…in Drumul meu am primit Yoga Taoista si Taiyin si nu pot decat sa Multumesc!

Multumesc si cursantelor din Brasov care au incredere sa invete din experienta mea!