Aproape in fiecare zi aflam despre o “reteta” a fericirii sau a succesului!

Deseori auzim/citim…

  • “Adevarata fericire o gasesti in viata de familie, in maternitate si relatia de cuplu armonioasa!”
  • “Adevara fericire o gasesti intr-o cariera de stralucita, in ascensiunea pe plan profesional!”
  • “Adevarata fericire o gasesti in arta, spiritualitate, trezirea constiintei!”

Dar…care este “reteta” care ti se potriveste tie?

Traditia asiatica ne vorbeste despre trei tipologii feminine si doisprezece arhetipuri. La acestea se adauga personalitatea care ne confera nota de unicitate.

Tipologia feminina se refera la drumul evolutiv, la ceea ce avem nevoie sa acumulam in interior pentru a obtine implinirea, si la resursele pe care le putem activa si folosi pe acest drum.

Arhetipul feminin se refera la rolul pe care il avem in viata, la ceea ce acumulam in exterior – in actiunile pe care le intreprindem si in relatiile pe care le avem.

Astfel ceea ce este potrivit pentru cineva poate fi extrem de nepotrivit pentru altcineva. Descoperirea modelului propriu “tipologie – arhetip – personalitate” ne ajuta sa descoperim “reteta personala” de fericire!

Cu cat viata pe care o traim este mai in acord cu acest model propriu cat atat ne simtitm mai implinite. Cand ne indepartam de acesta apare frustrarea, dezamagire si un sentiment de neimplinire. Chiar daca obtinem succes in diferite actiuni pe care le intreprindem, daca nu sunt cele potrivite noua, nu vom avea acea stare de implinire pe care o cautam.

O femeie poate fi fericita si implinita doar atunci cand se cunoaste pe sine!