Am descoperit primele experinte in practicarea Taijichuan in februarie 2017, in cadrul Academiei Artasia Constanta. De atunci, “ceva” mă determină să adopt principiile Taiji (mai degraba ele ma adopta pe mine) si să le transpun in viata mea cotidiana.

Pot spune că este un proces natural care imi schimba sistemul de credinte si valori si imi ofera o noua paradigma, mai cuprinzatoare si mai relaxanta asupra vietii, in general si mai ales asupra mea, in particular. Lucrurile care conteaza cu adevarat (si au stat ascunse pana acum) ies la iveala pe masura ce aprofundez si experimentez pe mine insumi arta meditatiei in miscare, Taijiquan.

Practicand Taijichuan dupa metoda maestrului Yang Song Quan, prin Academia Artasia, atentia isi schimba focusarea, dinspre exterior, ajutandu-ma sa progresez in interior, descoperind si cultivand eu-l meu profund.

Dar inainte de revelarea interiorului cel adevarat Taijichuan este despre miscare, sanatate, inteligenta corporala si emotionala, uniunea dintre minte si corp, relaxare, atitudine, adică exact ceea ce scoala traditională si societatea nu ne invată!

Este o bucurie adevarată să am privilegiul de a face parte dintre trainerii Academiei Artasia si cu fericire si drag abia astept să vă transmit pasiunea arzatoare pentru Taijiquan !