Redirectioneaza 3,5% pentru “Viata prin Miscare”

Atat stiinta straveche cat si cea moderna demonstreaza ca viata prin miscare iti influenteaza sanatatea corpului, a mintii si a sufletului!  Daca si tu esti de acord poti fi alaturi de noi in proiectul care poarta chiar acest nume: “Viata prin Miscare”!

 Fundatia Artasia, care a initiat acest proiect, are ca scop promovarea sanatatii  fizice si psihice prin diverse forme de miscare si totodata cresterea nivelului de educatie, prin schimburi  culturale cu tari din Asia, in special China.

Asadar, “Viata prin Miscare” este mai mult decat sanatate! Este un proiect care ofera dezvoltare personala, autocunoastere, arta si spiritualitate.

Bazat pe experienta directa a fondatorilor Artasia, acest proiect ofera omului din societatea actuala dezvoltarea unei viziuni sanatoase si indraznete asupra propriei vieti.

Conform Legii nr.207/2015,  aveti posibilitatea de a vira 3,5% din impozitele retinute din venituri din salarii si venituri din pensii catre o asociatie non-profit, pentru a sprijini financiar activitatile desfasurate de aceasta.

Cum puteti proceda?

  • Completati declaratia 230, cu datele entitatii nonprofit precompletate pe care o puteti descarca AICI si AICI (click dreapta pe imagine si selectati “Salveaza imagine ca..”).
  • Puteti completa declaratia pana la data de 10 mai la sala sau o puteti depune personal la Administratia Financiara de care apartineti pana la data de 25 mai sau o puteti trimite prin posta catre Administratia Financiara de care apartineti.

*In cadrul declaratiei, trebuie sa completati urmatoarele sectiuni:

  • I.Date de identificare a contribuabilului
  • II. Date privind categoriile de venit pentru care se solicita  3,5% din impozitul anual
  • III.2. Destinatia sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul anual (aceasta sectiune se completeaza doar daca alegeti sa descarcati formularul standard din alte surse)
  • Semnatura contribuabil

*nu este obligatoriu sa treceti suma, aceasta poate fi calculata de Administratia Financiara conform Fisei Fiscale. De asemenea, nu este obligatoriu sa anexati Fisa Fiscala.