Odata cu vara lui 2012, cand maestrul Yang Song Quan a acceptat invitatia Academiei Artasia de a sustine un stagiu de initiere a cursantilor sai, putem spune ca avem o veritabila Scoala de Chen Taijiquan in Romania.

Vizita in Romania a Maestrului ne-a  deschis o noua cale de intelegere a naturii fiintei umane, prin cultivarea corpului fizic si a interiorului.

Experienta sa practica, modestia, deschiderea si daruirea sufleteasca, nivelul inalt de integritate ca om, fidelitatea in transmiterea liniei traditionale, valoarea spirituala a acestei linii, iata cateva aspecte, care ne pot spune despre Yang Song Quan si Scoala din Romania, ca sunt printre pastratorii si continuatorii traditiei familiei Chen.

La cursurile Academiei Artasia, invatatura este transmisa la fel ca in Scoala din China a maestrului, urmarindu-se prin parcurgerea celor trei nivele esentiale o intelegere gradata a aspectelor practice, dar si teoretice.

Imagini de la stagiul sustinut de Maestrul Yang Song Quan si echipa din China la centrele Artasia din Bucuresti, Brasov si Constanta / iulie 2018