De la dansul soldurilor la dansul polaritatilor!

Am fost fascinata de dans, si poate o mica parte din mine inca mai este. Cred ca pentru o femeie a dansa, a se exprima pe diferite ritmuri, a experimenta libertatea in miscare, naturaletea, spontaneitatea, senzualitatea sau rafinamentul poate reprezenta o cale de a-si imbogati experienta, de a-si creste expresivitatea, de a se relaxa si a se bucura de propriul corp.

Dupa o vreme insa am realizat ca este nevoie de mai mult. Dansul ne ofera intr-adevar acces la o paleta larga de exprimari feminine insa nu produce transformari. Putem descoperi noi tendinte, noi emotii, ne putem creste increderea in noi, ne relaxam si ne simtim bine insa nu patrundem adanc in tainele propriului corp sau suflet.

Pentru aceasta este nevoie sa apelam la alte tipuri de miscare, sa exersam diferit, sa mutam atentia de la exterior la interior. Tai Chi, Yoga Taoista, exercitiile de Nudan sau secventele din cadrul cursurilor de Autocunoastere Feminina au reprezentat astfel de metode practice ce mi-au deschis drumul catre o mai buna intelegere atat propriului corp cat si a vietii interioare.

A exersa si a observa cum viata ta se schimba incet, incept, aproape pe nesimtite…a descoperi cum o miscare simpla ascunde o complexitate pe care nici nu ai fi putut sa o banuiesti la inceput, a observa cum forta si vitalitatea corpului cresc cu timpul, in loc sa scada…acestea sunt adevarte beneficii – rezultate ale practicii pe care trecerea timpului le sedimenteaza in loc sa le estompeze.

Te astept cu drag la cursuri indiferent de dorintele care te aduc aici!