Termeni si conditii de abonare la newsletter

Newsletter-ul “Academia Artasia” este un serviciu gratuit furnizat de catre Fundatia Artasia vizitatorilor site-ului www.artasia.ro , caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa te abonezi la newsletter completand formularul de pe site-ul www.artasia.ro. Nu este permisa introducerea de date care nu iti apartin.

Newsletter-ul pe care le trimitem contine informatii despre cursurile, evenimentele si activitatea Artasia, oferte punctuale, articole.

In cazul in care newsletter-ul Artasia ajunge in Spam / Junk este necesar sa il marchezi Not Spam / Not Junk pentru a ajunge in Inbox.

Te rugam sa nu raportezi ca Spam newsletter-ul ARTASIA. Respectam optiunile tale; daca nu mai doresti sa primesti e-mailuri de la noi te poti dezabona oricand (fiecare newsletter trimis va contine instructiuni clare de dezabonare instant – one click).

Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Ne rezervam dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne potii contacta pe adresa de mail  academy@artasia.ro

Colaboram cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Fundatia Artasia, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Fundatia Artasia va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor pe site-ul www.artasia.ro. Iti revine responsabilitatea sa verifici periodic acesti Termeni si Conditii, iar in cazul in care nu mai esti de acord te poti dezabona oricand de la Newsletter.

Ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare.

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii va fi rezolvata pe cale amiabila.