Academia de Arte Asiatice – ARTASIA promoveaza sanatatea fizica si psihica prin diverse forme de miscare, totodata urmareste cresterea nivelului de educatie prin schimburi culturale cu tari din Asia in special China. Astfel, fondatorii Artasia se pregatesc continuu in China, iar in Romania se organizeaza stagii intensive de practica sustinute de profesori si maestri chinezi.

Cu alte cuvinte, Academia ARTASIA urmareste prin intreaga sa activitate, imbunatatirea calitatii Vietii, oferind o  paleta diversa de cursuri, workshop-uri, lectii personalizate si tabere de exersare, ce au ca punct comun aplicarea principiului Tai chi.

Cu o programa unica, ce imbina principiile si tehnicile stravechi ale spiritualitatii chineze cu metode adaptate psihologiei si comportamentului omului modern, cursurile noastre va ofera posibilitatea de a parcurge drumul complex al autodescoperirii si implinirii personale.

Artasia – Academia de Arte Asiatice va ofera posibilitatea experimentarii unei vieti de calitate prin miscare. In acest sens proiectul de baza al organizatiei noastre este “Viata prin miscare!”

Proiectul “Viata prin Miscare” este mai mult decat sanatate. Este dezvoltare personala, autocunoastere, arta si spiritualitate.

Bazat pe rezultatele a numeroase studii stiintifice si pe eficienta metodelor stravechi, care au trecut proba timpului, acest proiect ofera omului din societatea actuala dezvoltarea unei viziuni sanatoase si indraznete asupra propriei vieti prin miscare inteligenta!