YOGA TAOISTA – curs online2020-05-27T15:26:52+00:00

CURS ONLINE – YOGA TAOISTA INCEPATORI

Yoga Taoista consta in exercitii de intindere blanda a corpului in care se folosesc principiile vechiului qigong taoist de deschidere a meridianelor, eliminare a blocajelor energetice si curgere libera a energiei vitale (Qi).

Incepand cu data de 30 aprilie 2020, ora 19:00  va fi disponibila prima lectie din noul curs online – YOGA TAOISTA pentru Incepatori.

Iti propunem un modul de patru sedinte in care faci un prim pas catre a avea articulatii sanatoase, suplete in miscare si relaxare.

Vom exersa principalele articulatii ale corpului: umerii, zona cervica, zona lombara, intreaga coloana vertebrala si zona soldurilor.

Ne poti trimite intrebarile, sugestiile si comentariile tale cu privire la acest curs prin e-mail la artasia@artasia.ro sau in grupul Whatsapp; in lectiile urmatoare vei primi raspunsurile noastre.

Beneficiile practicii Yoga Taoista:

Deschiderea meridianelor (canale energetice descrise in Medicina Traditionala Chineza), relaxare fizica si psihica, echilibru psiho-emotional, suplete si flexibilitate, sanatatea sistemului osteo-articulator si postura corecta, tonus si suplete.

In acest sens un vechi proverb chinezesc spune:

“Daca iti lungesti tendoanele cu 1 cm este echivalent cu a-ti adauga 10 ani la durata vietii ”

Inscrie-te online

Detalii inscriere:

Te inscrii completand formularul online si ne trimiti confirmarea platii la academy@artasia.ro

Vei fi inscris in grupul Whatsapp adresat cursantilor unde ne vei putea trimite intrebarile si sugestiile tale

Vei primi acces la lectiile online una cate una, ai acces la fiecare lectie timp de o saptamana.

*fiecare lectie dureaza aproximativ o ora

O lectie (pentru prima participare la curs)

lei40

Abonament 4 lectii

lei140

*pentru a vedea in ce masura ti se potriveste acest curs iti oferim posibilitarea sa achizitionezi doar prima lectie urmand ca ulterior sa te decizi daca doresti sa parcurgi tot cursul

**daca situatia ta financiara este afectata in aceasta perioada ne poti solicita o reducere mentionand care ar fi posibilitatile tale in acest sens

Modalitati de plata

Afla mai multe despre noi si despre YOGA TAOISTA